22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Apple: Αφαιρεί τις διαφημίσεις στοιχήματος στο App Store μετά από κατακραυγή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple έθεσε σε παύση τις διαφημίσεις που σχετίζονται με τον τζόγο και μερικές άλλες κατηγορίες στις σελίδες προϊόντων του App Store, μετά την κατακραυγή των προγραμματιστών.

Η εταιρία από το Κουπερτίνο ανακοίνωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να διαφημίσουν τις εφαρμογές τους στις σελίδες του καταστήματος για άλλες εφαρμογές, τοποθετώντας το εικονίδιο τους στην ενότητα “μπορεί επίσης να σας αρέσει”. Σχεδόν αμέσως, οι προγραμματιστές άρχισαν να εμφανίζουν παραδείγματα διαφημίσεων για εφαρμογές τζόγου που προτείνονται κάτω από τις εφαρμογές τους.

Το Twitter είναι επίσης γεμάτο από στιγμιότυπα οθόνης πολύ ακατάλληλων τοποθετήσεων διαφημίσεων: ένας χρήστης του Twitter δείχνει μια εφαρμογή κουλοχέρη που διαφημίζεται μαζί με εφαρμογές αποκατάστασης εθισμού στον τζόγο και υπάρχουν παραδείγματα άλλων εφαρμογών στοιχημάτων που διαφημίζονται σε σελίδες για εφαρμογές που απευθύνονται σε παιδιά. Ακόμη εφαρμογές συνομιλίας βίντεο για ενήλικες εμφανίζονται στη σελίδα Βιβλία Apple και οι εφαρμογές γνωριμιών τοποθετούνται κάτω από εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση των υπαρχουσών σχέσεων.

Γενικότερα η Apple δείχνει να μην έχει κατανείμει σωστά τις διαφημίσεις και τις κατηγορίες που σχετίζονται και ίσως χρειαστεί ένας ανασχεδιασμός στο App Store της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό