16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Anitta: Με μικροσκοπικό μπικίνι σε παραλία της Μυκόνου η βραζιλιάνα τραγουδίστρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρκετοί είναι οι celebrities ανά τον κόσμο που επισκέπτονται την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ανάμεσά τους και η πασίγνωστη τραγουδίστρια Anitta από την Βραζιλία η οποία επέλεξε τον νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr εντόπισε τη Βραζιλιάνα καλλονή η οποία φορούσε ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι το οποίο ήταν ιδιαίτερα sexy. Η Anitta φημίζεται για τις αναλογίες της και δε χάνει ευκαιρία σε κάθε της εμφάνιση να προκαλεί πανικό.

Η Anitta έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη, κερδίζοντας έξι βραβεία Latin Grammy. Αρκετά από τα τραγούδια της έχουν κάνει επιτυχία, έχοντας πάνω από 300 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η Anitta είναι γνωστή επίσης για τις λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική της ζωή. Η 30χρονη καλλιτέχνης αφενός έχει δηλώσει bisexual, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κάνει ακόμα ουσιαστική σχέση με κοπέλα.

«Είχα σχέσεις με γυναίκες, αλλά ήταν πολύ χαλαρές. Δεν βγήκαμε ποτέ και δεν ήταν μια μακροπρόθεσμη κατάσταση», είχε αναφέρει στο παρελθόν σε συνέντευξή της.

φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό