19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Android Auto: Ενσωματώνει συνοπτική παρουσίαση μηνυμάτων μέσω Google Assistant και ΑΙ

Ειδήσεις Ελλάδα

H Google ετοιμάζει μια νέα λειτουργία για το Android Auto που θα χρησιμοποιεί το Google Assistant και την τεχνητή νοημοσύνη για να συνοψίζει μηνύματα.

Την αποκάλυψη έκανε το 9to5Google το οποίο ανέλυσε την έκδοση 14.52 της εφαρμογής Google που διατέθηκε στο Play Store και ανακάλυψε γραμμές κώδικα για αυτή τη λειτουργία.

Το νέο χαρακτηριστικό, λοιπόν, θα χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και το Google Assistant για τη σύνοψη των μηνυμάτων στο Android Auto, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τις συνεχείς ειδοποιήσεις από ομαδικές συνομιλίες λιγότερο ενοχλητικές και παρεμβατικές κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Google, “οι περιλήψεις θα δημιουργηθούν από την τεχνητή νοημοσύνη, επομένως είναι πιθανό να υπάρξουν λάθη”. Ακόμα, θα μπορείτε να τις ενεργοποιείτε και να τις απενεργοποιείτε από τις ρυθμίσεις του Android Auto όποτε το επιθυμείτε.

Ο κώδικας εντοπίστηκε σε μια έκδοση beta της εφαρμογής Google, επομένως δεν μπορεί να καθοριστεί πότε θα είναι διαθέσιμη δημόσια και πότε θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό