21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Android Auto: Βρίσκει εάν το καλώδιο USB σας δεν είναι καλό

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια καινούργια διαγνωστική λειτουργία που ελέγχει εάν το καλώδιο ή η θύρα USB σας δεν λειτουργεί σωστά, φέρνει η τελευταία ενημέρωση Android Auto. Αυτό επισήμανε ο πρώην αρχισυντάκτης του XDA Developers Mishaal Rahman στο Twitter.

Εάν το τηλέφωνό σας δε συνδέεται με το αυτοκίνητο, τότε η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε εάν το πρόβλημα έγκειται στη σύνδεση USB.

Bad USB cables are frequently behind Android Auto issues, so in the latest version of the Android Auto app (7.5.121104), Google’s adding a USB Startup Diagnostics tool. https://t.co/biu7BNMeoe pic.twitter.com/lEJNTTWfU4

— Mishaal Rahman (@MishaalRahman) March 16, 2022

Το διαγνωστικό εργαλείο, που φέρεται να λέγεται “USB Startup Diagnostics”, θα ελέγξει τη σύνδεση ενός καλωδίου USB και στη συνέχεια την ποιότητά του.

Σε σχετική σελίδα υποστήριξης, η Google συνιστά τη σύνδεση με το καλώδιο του τηλεφώνου σας ή με ένα καλώδιο μικρότερο του ενός μέτρου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό