28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Alpha: Φουλ στη μυθοπλασία και ολοκαίνουργια βραδινή ζώνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρόσημο της φετινής σεζόν είναι θετικό για τον ALPHA και παρά τον ανταγωνισμό και τα σκαμπανεβάσματα που παρατηρούνται στους πίνακες τηλεθέασης γενικά, καταφέρνει να πορεύεται με πρωτιές και ωραία προγράμματα.

Οι μηχανές για την επόμενη χρονιά έχουν ήδη ανάψει, με τους ιθύνοντες να ψηφίζουν στροφή στην ψυχαγωγία και ολική ανανέωση της βραδινής ζώνης. «Παράδεισος των Κυριών», «Σασμός», «Προξενιό της Ιουλίας», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν θα συνεχιστούν, δίνοντας τη σκυτάλη σε νέες και πολλά υποσχόμενες παραγωγές. Η μόνη γνώριμη παραγωγή μυθοπλασίας, που θα επιστρέφει με νέα επεισόδια, είναι ο «Γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Τα υπόλοιπα σίριαλ θα είναι καινούργια, με πρωταγωνιστές εξαιρετικούς ηθοποιούς και σεναριακές ομάδες που έχουν να προσφέρουν πολλά.

Η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον Alpha και είναι συναρπαστική

Μία από τις ενδιαφέρουσες αφίξεις θα φέρει τον τίτλο «Διάφανη αγάπη». Το φορμάτ έρχεται από την Ιταλία και πρόκειται για διασκευή της σειράς «La porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα»). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, που τον απολαύσαμε στη «Μάγισσα» του ΑΝΤΊ στον ρόλο του Μάρκου Λάσκαρη. Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροι του. Καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε’ μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη «μετά θάνατον ζωή», επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει… φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη.

«Να με λες μαμά» είναι ο τίτλος μίας ακόμη σειράς, που θα βγει στον αέρα υποσχόμενη υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η Μαρία Κίτσου θα πρωταγωνιστήσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Αγγελόπουλου. Η κάμερα του «Happy Day» και η Ολγα Λαφαζάνη βρέθηκαν, πριν από λίγο καιρό, στα γυρίσματα για να δώσουν μία πρώτη γεύση. «Η σειρά αφορά στην παιδική κακοποίηση, οπότε χάρηκα πολύ που μου ανέθεσαν αυτό τον ρόλο. Τον αποδέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά και όρεξη. Υποδύομαι μία επιστήμονα, μία ορνιθολόγο, η οποία ανακαλύπτει ότι ένα κοριτσάκι στο χωριό, στο οποίο δουλεύει, κακοποιείται. Και αποφασίζει να το απαγάγει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια η πρωταγωνίστρια. Η Φιλαρέτη Κομνηνού θα ενσαρκώσει την Ελβίρα Στασινού, ενώ μιλώντας αποκάλυψε: «Καλώς ήλθατε στο σπίτι της Ελβίρας – ο ρόλος που υποδύομαι στη σειρά. Για μία ακόμη φορά παίζω μία πλούσια! Επιστρέφω τηλεοπτικά στον ALPHA. Έκανα μια παύση για 3 χρόνια, δεν συμμετείχα σε τηλεοπτική σειρά… Είχα επιθυμήσει τα γυρίσματα. Η εταιρία παραγωγής μού εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο ALPHA μού εμπνέει εμπιστοσύνη και το καστ και όλοι οι ηθοποιοί που έχουμε συναντηθεί εδώ είναι παλιοί γνώριμοι και φίλοι, έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο. Με τον Αντώνη Αγγελόπουλο συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά. Δεν τον ήξερα, είναι τελειομανής».

Τη λίστα με τις νέες παραγωγές συμπληρώνουν ο «Τιμωρός» και «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Η πρώτη θα έχει αστυνομικό περιεχόμενο, με τον Δημήτρη Λάλο στον κεντρικό ρόλο, ενώ π δεύτερη είναι μία μαύρη κωμωδία. Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», μία σάτιρα-φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα.

Τύπος tv

Μυθοπλασία Alpha: Φιναλίστ ξανά στα Ευρωπαϊκά βραβεία GEMA

Τέλος το J2US από τον Alpha – Δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν!

Μαρία Κίτσου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της για το ρόλο της στη νέα σειρά «Να με λες μαμά»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό