14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Alibaba: Κέρδη άνω των προσδοκιών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Alibaba ανακοίνωσε κέρδη α’ τριμήνου την Πέμπτη που ξεπέρασαν τις προσδοκίες, στέλνοντας τη μετοχή της υψηλότερα στις προσυνεδριακές συναλλαγές στις ΗΠΑ.

Οι μετοχές του κινεζικού κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου στο Χονγκ Κονγκ σημείωσαν άνοδο άνω του 4% πριν από την έκθεση κερδών. Οι μετοχές της Alibaba που είναι εισηγμένες στις ΗΠΑ ήταν έως και 7% υψηλότερες, πριν από τα κέρδη.

Ο κινεζικός κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου ανακοίνωσε έσοδα 205,55 δισ. γουάν (30,68 δισ. δολάρια) έναντι εκτίμησης για 203,19 δισ. γουάν. Σε επίπεδο κερδοφορίας, το καθαρό εισόδημα διαμορφώθηκε στα 22,73 δισ. γουάν έναντι πρόβλεψης για 18,72 δισ. γουάν.

Η Alibaba παρουσίασε στις αμερικανικές μετοχές της κέρδη 11,73 γουάν, ξεπερνώντας κατά πολύ την εκτίμηση των αναλυτών για 10,39 γουάν, αν και σε επίπεδο έτους ήταν κατακόρυφα μειωμένα κατά 29% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι.

«Μετά από έναν σχετικά υποτονικό Απρίλιο και Μάιο, είδαμε σημάδια ανάκαμψης στις δραστηριότητες μας τον Ιούνιο», δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ντάνιελ Ζανγκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό