20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ajax WaterStop: Ούτε σταγόνα πρόβλημα με αυτό το έξυπνο σύστημα αποτροπής διαρροών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ajax Systems παρουσιάζει το WaterStop, μια συσκευή που βοηθάει στην πρόληψη διαρροών νερού. Αυτή η βαλβίδα διακοπής νερού, που χειρίζεται με τηλεχειριστήριο, κλείνει αυτόματα το νερό με εντολή από την εφαρμογή Ajax ή απλά πατώντας ένα κουμπί. Μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα με μπαταρίες για έως και 3 χρόνια και διακόπτει το νερό σε περίπτωση διαρροής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το WaterStop είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες, όπως το πρωτόκολλο Jeweler που παρέχει μεγάλη εμβέλεια και ασφάλεια και αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου συστήματος πρόληψης διαρροών νερού, με επαγγελματική ποιότητα και αξιοπιστία.

Η εγκατάσταση του WaterStop είναι έυκολη και ασφαλής. Έχει μικρές διαστάσεις και πολλά χαρακτηριστικά που το καθιστούν βολικό και αξιόπιστο, όπως διαφορετικές κλειδαριές αλλά και χειροκίνητο έλεγχο. Το WaterStop συνεργάζεται καλά με όλες τις υπάρχουσες σωληνώσεις και φέρνει περισσότερη άνεση στην καθημερινότητα.

Αποτελείται από δύο βασικά μέρη: μια ποιοτική βαλβίδα κατασκευασμένη από την Bonomi Industries και έναν ηλεκτρικό ενεργοποιητή της Ajax. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θερμοκρασίες και μεγέθη σωλήνων. Σε περίπτωση διαρροής, κλείνει το νερό πολύ γρήγορα, αποτρέποντας τη σπατάλη και τη ζημιά.

Με την εφαρμογή Ajax στο smartphone, μπορείτε να ελέγχετε το νερό στο σπίτι ή σε άλλες εγκαταστάσεις. Μπορείτε να βλεπετε τι γίνεται με τις βαλβίδες, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αν κάτι πάει στραβά, και να ανοίγετε ή κλείνετε τη βαλβίδα από το κινητό σας τηλέφωνο.

Υπάρχουν και επαγγελματικές εφαρμογές για υδραυλικούς και ειδικούς στην ασφάλεια. Με αυτές, μπορούν να ρυθμίσουν αυτόματες ενέργειες, όπως να κόβουν το νερό αν υπάρχει διαρροή ή να το ανοίγουν και κλείνουν σύμφωνα με ένα προσχεδιασμένο πρόγραμμα.

Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή για να αποφύγετε το κόλλημα της βαλβίδας, ανοίγοντας και κλείνοντάς την περιοδικά. Αυτό μπορεί να γίνει μία φορά την εβδομάδα, τον μήνα ή κάθε τρίμηνο, ανάλογα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της βαλβίδας και την ποιότητα του νερού στην υπάρχουσα εγκατάσταση.

Το Ajax WaterStop λειτουργεί με ένα από τα Ajax Hub.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό