19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

AI επεξεργασία στο Google Photos για όλους τους χρήστες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε ότι τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών με Τεχνητή Νοημοσύνη, που προς το παρόν είναι αποκλειστικά για τα Pixel smartphones, θα ενσωματωθούν στην υπηρεσία Google Photos στις 15 Μαΐου για όλους τους χρήστες (Android, iOS, ChromeOS). Τα χαρακτηριστικά αυτά θα έρθουν και στα tablet Pixel.

Επομένως, οποιοσδήποτε διαθέτει λογαριασμό Google θα έχει σύντομα πρόσβαση σε εργαλεία όπως Magic Editor, Photo Unblur και Portrait Light, χωρίς να απαιτείται συνδρομή. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι, για να μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερα από 10 Magic Edits ανά μήνα, χρειάζεται να έχετε συνδρομή Premium Google One (2TB και άνω).

Το Magic Editor είναι το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των AI λειτουργιών. Παρουσιάστηκε πέρυσι με την κυκλοφορία των Pixel 8 και Pixel 8 Pro, και αυτό το εργαλείο επεξεργασίας χρησιμοποιεί παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη για να εκτελεί πιο περίπλοκες επεξεργασίες φωτογραφιών, όπως η συμπλήρωση κενών σε μια φωτογραφία, η επανατοποθέτηση του θέματος και άλλες επεξεργασίες στο προσκήνιο ή στο φόντο μιας φωτογραφίας. Με το Magic Editor, μπορείτε να αλλάξετε έναν γκρίζο ουρανό σε μπλε, να αφαιρέσετε ανθρώπους από το φόντο μιας φωτογραφίας, να επανατοποθετήσετε το θέμα της φωτογραφίας συμπληρώνοντας κενά, να αφαιρέσετε άλλες ακαταστασίες και πολλά άλλα.

Τα υπόλοιπα εργαλεία θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες του Google Photos, δεν απαιτείται συνδρομή στο Google One. Το πλήρες σύνολο των λειτουργιών που θα γίνουν διαθέσιμες περιλαμβάνει τα εξής: Magic Eraser, Photo Unblur, Sky suggestions, Color pop, εφέ HDR για φωτογραφίες και βίντεο,, Portrait Blur, Portrait Light (καθώς και τις λειτουργίες προσθήκης φωτός/εξισορρόπησης φωτός στο εργαλείο), Cinematic Photos, Styles στο Collage Editor και Video Effects.

Άλλες λειτουργίες, όπως το Best Take, το οποίο συγχωνεύει παρόμοιες φωτογραφίες για να δημιουργήσει μια μοναδική καλύτερη λήψη όπου όλοι χαμογελούν, θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες μόνο για τα Pixel 8 και 8 Pro.

[Google]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό