23.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Aνακοίνωσε τιτιβίσματα δέκα χιλιάδων χαρακτήρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εποχή που οι χρήστες του Twitter έπρεπε να περιορίζουν τα σχόλια τους σε μάξιμουμ 140 χαρακτήρες ανήκει στο μακρινό πια παρελθόν αφού η εξέλιξη του οικοσυστήματος των social media υποχρέωσε την πλατφόρμα να μεταβάλλει συνεχώς τα όρια των αναρτήσεων των χρηστών της. Όπως ανακοίνωσε το Twitter οι κάτοχοι του μπλε σήματος της πλατφόρμας, η απόκτηση του οποίου απαιτεί μηνιαία συνδρομή και παρέχει διάφορα προνόμια, θα μπορούν από εδώ και πέρα να κάνουν τιτιβίσματα δέκα χιλιάδων χαρακτήρων που αντιστοιχεί σε περίπου δύο χιλιάδες λέξεις.

We’re making improvements to the writing and reading experience on Twitter! Starting today, Twitter now supports Tweets up to 10,000 characters in length, with bold and italic text formatting.

Sign up for Twitter Blue to access these new features, and apply to enable…

— Twitter Write (@TwitterWrite) April 14, 2023

Επιπλέον ο κειμενογράφος της πλατφόρμας θα υποστηρίζει πλέον τη μορφοποίηση κειμένου με έντονους (bold) και πλάγιους χαρακτήρες, επιτρέποντας στους δημιουργούς περιεχομένου να χρησιμοποιήσουν αυτά τα στοιχεία για να διευκολύνουν την ανάγνωση μεγάλων κειμένων. Η κίνηση αυτή πιστεύεται ότι έγινε για να δοθεί η δυνατότητα σε χρήστες να κερδίζουν χρήματα από τις αναρτήσεις τους σε συνδυασμό πιθανώς και με το γεγονός ότι η πλατφόρμα έχει επιτρέψει την ανάρτηση βίντεο διάρκειας πολλών ωρών από τους κατόχους του μπλε σήματος. Οι αναβαθμίσεις αυτές στοχεύουν επίσης στο κάνουν τους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα και άρα να υπάρχει περιθώριο για να έρθουν σε επαφή με ολοένα και περισσότερες διαφημίσεις αυξάνοντας έτσι τα έσοδα της της.

Naftemporiki.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό