35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Aναδυομένη γοργόνα με υψηλή ραπτική Celia Kritharioti στη Vogue Portugal

Ειδήσεις Ελλάδα

H 43χρονη βραζιλιάνα super model Αλεσάντρα Αμπρόσιο, μπορεί να απαρνήθηκε τα φτερά αγγέλου της Victoria’s Secret, αλλά δε λέει όχι σε επιλεκτικές δουλειές. Μόλις έγινε μάλιστα το cover girl του τελευταίου τεύχος της Vogue Πορτογαλίας.

Στο πλαίσιο της φωτογράφισής της σε εκπληκτικά φυσικά τοπία, ποζάρει σε έναν καταρράχτη και μια ακρογιαλιά, ντυμένη με τουαλέτες Celia Kritharioti.

Πρόκειται για φορέματα που απαιτούν άψογες σιλουέτες με τη σφραγίδα της Ελληνίδας couturier. Το ένα συγκαταλέγεται στην κατηγορία των nude dresses και είναι φτιαγμένο από διάφανο τούλι στον τόνο του δέρματος, με λαμπερά κεντήματα στα επίμαχα σημεία. Το άλλο είναι σε super αποκαλυπτική, cut off λογική, σε γκρι-σιέλ βελούδο, με μια φάσα από κρύσταλλα στο λαιμό. Kαι οι δυο δημιουργίες ανήκουν στη συλλογή Celia Kritharioti που παουσιάστηκε στο Παρίσι λίγους μήνες πριν, με μούσα τη Ναόμι Κάμπελ.

Όπως φαίνεται, ο οίκος εκπροσωπείται όλο και συχνότερα από διεθνούς φήμης καλλονές που υποστηρίζουν το luxury glam. Η Αλεσάντρα φάνταζε στη φωτογράφιση σαν ονειρική γοργόνα ή νύμφη με το στοιχείο του νερού να την περιβάλλει.  Στο εξώφυλλο πάντως προτιμήθηκε μια εικόνα δίχως καθόλου ρούχα…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό