16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

8η διαδοχική συνεδρίαση ανόδου για τον Dow

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Dow Jones ενισχύθηκε 109,28 μονάδες ή 0,31% κλείνοντας στις 35.061,21. Ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,24% στις 4.565,72 μονάδες, ενώ ο Nasdaq τερμάτισε στις 14.358,02 μονάδες με οριακή άνοδο 0,03%. Ο Dow κατέγραψε την όγδοη διαδοχική συνεδρίαση ανόδου, στην πιο παρατεταμένη περίοδο κερδών από το Σεπτέμβριο του 2019.

Η Goldman Sachs ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα κατώτερα των προσδοκιών, κυρίως εξαιτίας των ζημιών στο real estate. Η Goldman είχε προειδοποιήσει προηγουμένως τους επενδυτές ότι το τρίμηνο θα μπορούσε να παρουσιάσει υποτονικά αποτελέσματα. Η μετοχή της ενισχύθηκε περίπου 1%. Από τις υπόλοιπες μετοχές, αυτή των US Bancorp και J.B.Hunt ενισχύθηκαν 6,5% και 3,7% αντίστοιχα.

Οι εταιρείες Netflix, Tesla, IBM και United Airlines θα ανακοινώσουν αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου μετά το κλείσιμο της Wall Street.

Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου δεν έχουν σηματοδοτήσει δυναμικό ξεκίνημα. Από τις εισηγμένες στο δείκτη S&P 500 που έχουν μέχρι στιγμής ανακοινώσει αποτελέσματα, το 78% ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών, σύμφωνα με στοιχεία της FactSet.

«Τα κέρδη των τραπεζών είναι καλύτερα του αναμενομένου και απομακρύνουν τις ανησυχίες από το πρόσφατο επεισόδιο της κρίσης με τις αμερικανικές περιφερειακές τράπεζες», αναφέρει ο George Catrambone, επικεφαλής της αγοράς σταθερού εισοδήματος της DWS Group.

H μετοχή της Carvana ενισχύθηκε περίπου 40% από τη στιγμή που εξασφάλισε μία συμφωνία για μείωση του χρέους ύψους 1,2 δισ.δολαρίων

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό