21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

7+1 spring shoes που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η άνοιξη είναι εδώ, το καλοκαίρι απέχει μία «ανάσα» και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών μας έχουν βάλει κυριολεκτικά σε spring mood. Αφού, λοιπόν, έχουμε επιλέξει τα αγαπημένα μας maxi floral φορέματα, τα jean jackets, αλλά και τα cropped top μας, για να δημιουργήσουμε τα πιο ξεχωριστά spring looks, το μόνο που μένει να ανακαλύψουμε είναι τα πιο fashionable παπούτσια της εποχής!

Οι τάσεις στα υποδήματα «υπόσχονται» άνεση και ευελιξία, ωστόσο, προτεραιότητά μας κάθε σεζόν είναι να εντάξουμε στις everyday εμφανίσεις μας iconic σχέδια που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες στο εβδομαδιαίο meeting του γραφείου, το afterwork drink με τις κολλητές ή τη βάφτιση που πλησιάζει.

Όποια και αν είναι η περίσταση, τα spring shoes για το 2023 είναι μοντέρνα και γεμάτα στυλ. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι μία βόλτα στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο για να τα ανακαλύψεις!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τα φοράμε όλους τους μήνες, αλλά η άνοιξη είναι σίγουρα η εποχή των loafers. Αν ψάχνεις όμως για τα πιο κομψά, ιδιαίτερα και πολύχρωμα loafers της σεζόν, θα τα βρεις στο κατάστημα Camper και θα κάνουν την κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή. Είτε τα συνδυάσεις με το little black dress σου, είτε με το πιο comfy jean παντελόνι που θα βρεις στην ντουλάπα σου, ένα είναι το σίγουρο: Τα multicolored leather loafers «Walden Twins», ήρθαν για να κάνουν level up στις everyday εμφανίσεις σου.

Camper, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6890903

Τα sneakers είναι τα must have shoes της άνοιξης. Η ποικιλία των σχεδίων και των χρωμάτων τους, τα αναδεικνύουν στα πιο ευκολοφόρετα παπούτσια της σεζόν. Ειδικότερα όταν πρόκειται για τα πιο athleisure sneakers CF1 Low με την «υπογραφή» της Chiara Ferragni, που θα ανακαλύψεις στο πολυκατάστημα attica, η πιο fashionable εμφάνιση είναι δεδομένη.

attica, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2119900000, 2111814000

Και επειδή, το athleisure style είναι η πιο πολυσυζητημένη τάση και αυτήν τη σεζόν, ήρθε η ώρα να την εντάξεις στα everyday σύνολά σου, επιλέγοντας ένα από τα πιο έντονα χρώματα της άνοιξης! Αυτό άλλωστε, είναι ένα από τα μικρά «μυστικά» που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου, αρκεί να πεις «ναι» στα Balenciaga Track Sneakers σε ροζ απόχρωση, από το κατάστημα Free Shop.

Free Shop, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6833928

Λατρεύεις τα high heels, αλλά δεν τα επιλέγεις συχνά λόγω των πολλών υποχρεώσεων στην καθημερινότητά σου; Τώρα υπάρχει η λύση! Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, στο πιο λαμπερό χρώμα της άνοιξης. Πρόκειται για το πιο elegant ζευγάρι της εποχής, που μπορείς χωρίς δεύτερη σκέψη να το επιλέγεις σε κάθε διαφορετική περίσταση. Θα το βρεις στο κατάστημα Nak Shoes.

Nak Shoes, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106835031

Βέβαια, αν τα day wear ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι αναπόσπαστο αξεσουάρ των εμφανίσεών σου, τότε τη φετινή άνοιξη οι fashionistas θα σε οδηγήσουν στο κατάστημα Haralas. Εκεί, όπου θα ανακαλύψεις τα Nine West γαλάζια πέδιλα με χοντρό τακούνι, για να εντυπωσιάσεις με κάθε σου εμφάνιση.

Haralas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088126

Τα spring shoes είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα σε κάθε μεταβατική περίοδο του χρόνου, μην διστάσεις να επιλέξεις ένα ζευγάρι flat εσπαντρίγιες, με ψάθινη υφή και δερμάτινες λεπτομέρειες από το brand Dsquared2, στο ιδανικό χρώμα της άνοιξης. Θα το βρεις στο κατάστημα Eponymo και θα γίνουν πολύ γρήγορα η ιδανική επιλογή, για όλα τα αγαπημένα σου look.

Eponymo, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836980

Μήπως ως γνήσιο fashion girl θέλεις η γκαρνταρόμπα σου να περιλαμβάνει ένα ζευγάρι που έχει δημιουργηθεί με έμπνευση από τη «Νο1» τάση της σεζόν; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα flatform mules «Tod’s Kate», στο crossover σχέδιο και με έμπνευση από το hot microtrend raffia, που θα βρεις στο κατάστημα Kalogirou, σε σκούρα καφέ ή μπεζ απόχρωση.

Kalogirou, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088116

Ποιος είπε ότι τα σανδάλια είναι μόνο για το καλοκαίρι; Το κατάστημα Sandro θα σε πείσει για το αντίθετο, μιας και η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να δημιουργήσεις τα πιο εκκεντρικά σύνολα, με ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια με πέτρες και λουράκια. Πίστεψέ με, το συγκεκριμένο σχέδιο θα σου χαρίσει πλήθος επιλογών για όλες τις ώρες της ημέρας και για πολλές περιστάσεις.

Sandro, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814270

Κάθε μεταβατική περίοδο του χρόνου το να βρεις τα ιδανικά παπούτσια για τις everyday εμφανίσεις σου, είναι προτεραιότητά σου. Ωστόσο, πριν ξεκινήσεις να προσθέτεις τα πιο κομψά παπούτσια της σεζόν στη shopping list σου, ακολούθησε τη συμβουλή μας και πάρε λίγη έμπνευση για τα καθημερινά σου look, κάνοντας σήμερα κιόλας την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall ώστε να ανακαλύψεις τις νέες αφίξεις των αγαπημένων σου καταστημάτων!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό