18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

50χρονος ζούσε για μέρες με τη νεκρή αδερφή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29/1 στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας ζούσε για μέρες μέσα σε διαμέρισμα με τη νεκρή  αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ήταν λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι , όταν κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία για ένα άνδρα που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Ο 50χρονος αρχικά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς, ωστόσο μετά από ώρα, τους επέτρεψε να μπουν στο διαμέρισμά του. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Τη σορό μιας γυναίκας περίπου 60 ετών

Η γυναίκα βρέθηκε σκεπασμένη με κουβέρτες και σεντόνια ενώ κατά πληροφορίες ήταν νεκρή για αρκετές μέρες. Σημειώνεται ότι ο 58χρονος άνδρας και η 60χρονη ήταν αδέρφια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αλλά και ιατροδικαστής. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας, ενώ ο αδερφός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Θεσσαλονίκης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό