16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

3 θρεπτικά φυσικά έλαια ιδανικά για την ενδυνάμωση των μαλλιών σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν πολλά «συστατικά» που συνθέτουν τη συνταγή για υπέροχα, υγιή μαλλιά. Μια ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί, όπως και η ξεκούραση και η μείωση του στρες. Τα σαμπουάν και τα conditioner χωρίς parabens και θειϊκά άλατα είναι επίσης σημαντικά σε αυτή τη συνάρτηση. Όμως, η κουζίνα σου διαθέτει πρώτες ύλες – φυσικά συστατικά που είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και «γνωρίζουν» τον μαγικό τρόπο ενδυνάμωσης των μαλλιών. Αυτά δεν είναι άλλα από μερικά πολύτιμα φυσικά έλαια.

Το βιολογικό ελαιόλαδο έχει θρεπτικά αντιοξειδωτικά και βαθιά ενυδατικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για φριζαρισμένα, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά και μπορεί να σε βοηθήσει να θεραπεύσεις ακόμα και την πιτυρίδα από το τριχωτό της κεφαλής σας, εφαρμόζοντάς το ως μάσκα 20’ δράσης 1-2 φορές την εβδομάδα.

Το λάδι καρύδας επιδιορθώνει και αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ ενθαρρύνει την ανάπτυξή τους.

Με το πρώτο άγγιγμα, το καστορέλαιο είναι ένα αρκετά παχύρρευστο έλαιο, αλλά εξαιρετικά ωφέλιμο για τα μαλλιά. Τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών, παρέχοντάς τους απαραίτητες βιταμίνες, όπως βιταμίνη Ε και Ωμέγα-6.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό