22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

26ο συνεχόμενο Sold Out, κοντά στο να σπάσει το… δικό της ρεκόρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακόμα ένα Sold Out για την Ζάλγκιρις Κάουνας. Η λιθουανική ομάδα φτάνει τα 26 σερί στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου την Τρίτη 02/01, με τους φιλάθλους της να δημιουργούν μια καυτή ατμόσφαιρα. 

Αν η Ζάλγκιρις καταφέρει να κάνει sold out σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν, θα σπάσει το ρεκόρ που κρατάει η ίδια από πέρυσι, αφού θα έχει κάνει το 17/17 στην κανονική περίοδο. Πέρυσι είχε κάνει νέο ρεκόρ με 16/17 sold out με ένα από αυτά να το πετυχαίνει στα playoffs.

Κατάμεστη θα είναι για ακόμα μια φορά η «Ζαλγκίριο Αρένα» στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή Αντρέα Τρινκιέρι. Πριν λίγες μέρες ο Ιταλός ανακοινώθηκε από την διοίκηση με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 ύστερα από τη λύση της συνεργασίας με τον Κάζις Μακσβίτις. 

Με το δεξί εύχεται να ξεκινήσει την θητεία του ο Τρινκιέρι. Οι Λιθουανοί μέτρησαν έξι σερί ήττες στη EuroLeague και ρεκόρ 5-12, με τα κακά τους αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στην εικόνα της ομάδας. Μετά την ήττα από τη Μακάμπι για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, η οποία ήταν η 6η σερί στη διοργάνωση, η διοίκηση προχώρησε στην αντικατάστασή του και την λήξη του συμβολαίου του. Ο Κάζις Μακσβίτις καθόταν στον πάγκο από τον Απρίλιο του 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό