20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

22χρονη βρέθηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Τσιβαρά Αποκορώνου στα Χανιά, με μια 22χρονη να βρίσκεται νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το περιστατικό συνέβη μετά τη 1 το μεσημέρι όταν η 22χρονη με καταγωγή από τη Ρωσία, εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από φιλικό της πρόσωπο το οποίο ειδοποίησε τις αρχές.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη εντοπίστηκε κρεμασμένη, ενώ η νεαρή κοπέλα δεν είχε αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στη ζωή της τόσο αναπάντεχα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

Που μπορεί να απευθυνθεί κάποιος με αυτοκτονικές τάσεις;

Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε βιώνει αυτοκτονικές τάσεις, υπάρχουν διαθέσιμες πόροι για βοήθεια.

Γραμμές βοήθειας:Κλίμακα: 210 770 17771018 – Γραμμή Βοήθειας για την Αυτοκτονία: 1018 (δωρεάν από σταθερό) ή 1018 (με χρέωση από κινητό)Εθνική Γραμμή Αντιμετώπισης Ψυχοκοινωνικών Κρίσεων: 150 (δωρεάν)Χαμόγελο του Παιδιού: 1056 (δωρεάν)Suicide Help – Γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία: 988lifeline.orgiFightDepression: ifightdepression.comΚλίμακα: www.klimaka.org.grΕξειδικευμένες Υπηρεσίες:Κέντρα Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας: suicide-help.grΨυχιατρικά Τμήματα ΝοσοκομείωνΙδιωτικοί Ψυχολόγοι και ΨυχίατροιΜιλήστε σε κάποιον που εμπιστεύεστε: Μπορεί να είναι ένας φίλος, ένα μέλος της οικογένειας, ένας θεραπευτής ή οποιοσδήποτε άλλος αξιόπιστος άνθρωπος.Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια: Ένας ψυχολόγος ή ψυχίατρος μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας και να αναπτύξετε μηχανισμούς αντιμετώπισης.Αποφύγετε την απομόνωση: Περάστε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα ή συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που σας αρέσουν.Φροντίστε τον εαυτό σας: Φροντίστε να τρώτε υγιεινά, να κοιμάστε αρκετά και να ασκείστε.Αποφύγετε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά: Αυτές οι ουσίες μπορούν να χειροτερέψουν τα συναισθήματά σας και να κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη.

Θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνοι: Πολλοί άνθρωποι βιώνουν αυτοκτονικές τάσεις και υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια.Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αυτοκτονία δεν είναι η μόνη λύση. Υπάρχει ελπίδα και μπορείτε να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ζητήστε βοήθεια και μην διστάσετε να μιλήσετε για το τι περνάτε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό