30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

21χρονος της έκλεψε το τζιπ και… έκοβε βόλτες στη Σαλαμίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε επεισοδιακή κατάληξη έμελλε να εξελιχθεί ένας τυχαίος έλεγχος της Αστυνομίας σε διερχόμενο αυτοκίνητο στη Σαλαμίνα, με πρωταγωνιστή έναν 21χρονο που είχε κλέψει το πολυτελές αυτοκίνητο της γυμνάστριας Σόφης Πασχάλη από τη Βούλα.

Η κλοπή του τζιπ της γνωστής γυμνάστριας και παίκτριας ριάλιτι σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/5) στην περιοχή της Βούλας, με δράστη τον νεαρό, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας να οδηγεί το αυτοκίνητο στην περιοχή Τσάμι Σαλαμίνας.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Γ’ Τ.Τ. Πειραιώς έκαναν σήμα στον νεαρό να σταματήσει για έλεγχο στην οδό Ζ. ς και Αρετής, με τον ίδιο να μην υπακούει και να συνεχίζει την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Όταν ο 21χρονος έφτασε με το τζιπ σε αδιέξοδο, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό, 600 μέτρα μακριά από το σημείο που είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητο της Σόφης Πασχάλη.

Ο συλληφθείς και το ανωτέρω όχημα, οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Σαλαμίνας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των αρ. 169 και 372 Π.Κ. δηλαδή για απείθεια και κλοπή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό