18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

20.000 οπαδοί στον αγώνα Κ19 της Ουνιόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γερμανική Ουνιόν Βερολίνου παραδίδει μαθήματα «ποδοσφαιρικής παιδείας», προσφέροντας μία πανέμορφη εικόνα και ένα τρομερό στιγμιότυπο. Τη στιγμή που στην Ελλάδα οι διαιτητές απεργούν διεκδικώντας την ασφάλειά τους και τα γήπεδα των αγώνων της Super League θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στο Ρέντη στον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Βερολίνου αντιμετώπιζε την Ρεάλ Μαδρίτης για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για το Champions League Κ19 (Youth League όπως είναι η επίσημη του ονομασία). Η «Βασίλισσα» επικράτησε με 2-0 χάρις σε δύο γκολ του 18χρονου Ικέρ Μπράβο, ωστόσο όλα τα βλέμματα στράφηκαν… αλλού.

Περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι της Ουνιόν βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους, ανεξάρτητα από το γεγονός πως πρόκειται για την Κ19. Μία πανέμορφη εικόνα με γεμάτες κερκίδες, ενώ παράλληλα αυτό είναι κάτι που παρατηρείται συχνά και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Ουνιόν υποστήριζαν ανέκαθεν το κλαμπ με κάθε δυνατό τρόπο, αφού έχουν στο παρελθόν ανακαινίσει το γήπεδό τους με τα… ίδια τους τα χέρια, ώστε να λάβει άδεια συμμετοχής η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ συνέβαλλαν και οικονομικά ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά του. Συγκλονιστικό…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό