18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

20χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε ηλικιωμένες με μαχαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε μια ύποπτη επίθεση με μαχαίρι που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο του Västerås στην κεντρική Σουηδία.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο λίγο πριν τη 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού αρκετές γυναίκες που η σουηδική αστυνομία περιέγραψε ως «ηλικιωμένες» βρέθηκαν τραυματισμένες από μαχαίρι.

Ο άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε στις τρεις γυναίκες, ο οποίος φέρεται να είναι γύρω στα 20, πυροβολήθηκε αργότερα από την αστυνομία. Σύμφωνα με την Västmanland, ο δράστης είναι «σοβαρά τραυματισμένος».

«Τραυματίστηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αλλά αν πρόκειται για μαχαίρι ή κάτι άλλο, δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή», είπε ο Tobias Ahlén-Svalbro, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό SVT της Σουηδίας.

Οι τρεις γυναίκες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τη μία, ηλικίας 70 ετών, να περιγράφεται ότι έχει σοβαρά τραύματα. Οι τραυματισμοί των άλλων είναι λιγότερο σοβαροί.

«Ερευνούμε δύο σκηνές εγκλήματος», είπε ο Ahlén-Svalbro. «Από όσο καταλαβαίνω την κατάσταση, δύο από αυτούς τραυματίστηκαν σε μια περιοχή και οι άλλοι κάπου αλλού, αλλά και οι δύο περιοχές βρίσκονται στο κέντρο του Västerås».

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για διακεκριμένη επίθεση, πρόσθεσε.

«Έχουμε ήδη λάβει αρκετές καταθέσεις μαρτύρων και θα θέλαμε να ακούσουμε από οποιονδήποτε άλλο μάρτυρα έχει δει ή ακούσει κάτι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό