17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

16χρονος επιτέθηκε στη μητέρα του- Επιχείρησε να πνίξει την αδελφή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο Κρήτης με δράστη έναν 16χρονο  που ξυλοκόπησε την 35χρονη μητέρα του και επιχείρησε να πνίξει την ανήλικη αδελφή του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι τοπικές ιστοσελίδες cretapost και το cretalive, η 35χρονη μητέρα, μάλιστα δέχθηκε τόσα πολλά χτυπήματα από τον γιο της που λιποθύμησε καθώς ο δράστης την χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα. Όταν συνήλθε, είδε το ανήλικο αγόρι να προσπαθεί να πνίξει την ετεροθαλή αδελφή του.

Με γρήγορες κινήσεις, η γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία προσέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, ζητώντας την προστασία εκείνης αλλά και της ανήλικης κόρης της. Μάλιστα κινήθηκε νομικά εναντίον του γιου της καταγγέλλοντάς τον για ενδοοικογενειακή βία.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ στο σπίτι όπου διαμένουν η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της και η 15χρονη κόρη της. Ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του, έλειπε από το σπίτι τη δεδομένη στιγμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρεται ότι η 35χρονη γυναίκα ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δεχόταν επίθεση από το παιδί της καθώς και στο παρελθόν είχε επιδείξει ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά. Μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο ανήλικος συνελήφθη και κρατείται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό