18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

16χρονη πέφτει από λιφτ 10 μέτρων [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν 16χρονη έπεσε από λιφτ χιονοδρομικού κέντρου ύψος 10 μέτρων, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το σοκαριστικό βίντεο με τη στιγμή της πτώσης κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφήνοντας άφωνους τους χρήστες των social media.

Η ανήλικη κατάφερε να σωθεί χάρη στα άτομα του προσωπικού του χιονοδρομικού κέντρου που πρόλαβαν να απλώσουν το δίχτυ αφού την είδαν να κρατιέται για λίγα λεπτά από το κάθισμά της.

Ευτυχώς το προσωπικό πρόλαβε να απλώσει από κάτω το δίχτυ ασφαλείας στο οποίο προσγειώθηκε η κοπέλα.

Τα τραύματα της νεαρής δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή της.

Για την διάσωσή της βοήθησαν πέντε υπάλληλοι του Mammoth Mountain και οκτώ σκιέρ κρατώντας τεντωμένο το δίχτυ ασφαλείας.

Η ανακοίνωση του χιονοδρομικού κέντρου για την πτώση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Mammoth Mountain: «Καθώς το λιφτ άρχισε να ανεβαίνει, ο επισκέπτης, ο οποίος για άγνωστους λόγους δεν είχε καθίσει καλά, άρχισε να γλιστράει από τη θέση. Τα άλλα άτομα που βρισκόταν μαζί της, άρπαξαν την καλεσμένη και την κράτησαν για να μην πέσει, καθώς οι χειριστές του αναβατήρα τον σταμάτησαν. Πέντε υπάλληλοι του χιονοδρομικού και οκτώ επισκέπτες ανταποκρίθηκαν αμέσως και τοποθέτησαν δίχτυ επιβράδυνσης κάτω από τον επισκέπτη. Όταν η επισκέπτης γλίστρησε από τη θέση της, το δίχτυ επιβράδυνε την πτώση της, αλλά δεν την σταμάτησε. Η επισκέπτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αξιολόγηση. Οι σκέψεις μας είναι με την καλεσμένη και την οικογένειά της».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό