22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ώρες αγωνίας για το 2χρονο αγοράκι στην Κρήτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 2χρονο αγοράκι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από τον βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής (28/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού είναι κρίσιμη καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το παιδί είναι διασωληνωμένο με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, η 59χρονη γιαγιά του παιδιού άφησε την τελευταία της πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Η 59χρονη, η οποία ήταν στη θέση του οδηγού είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια, στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Τι υποστήριξε ο 38χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο

Εντωμεταξύ ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας οδηγήθηκε την Δευτέρα ο 38χρονος Σύρος που οδηγούσε το βαν με το οποίο συγκρούστηκε το ΙΧ που οδηγούσε η άτυχη 59χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr σε βάρος του 38χρονου δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας.

Μιλώντας στη Νέα Κρήτη ο συνήγορος υπεράσπισης του 38χρονου υποστήριξε ότι ο εντολέας του έχει υποστεί ψυχική συντριβή από το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη. Σύμφωνα με τον Κώστα Παπαμαστοράκη, ο 38χρονος από τη Συρία που ζει κι εργάζεται μόνιμα στο Ηράκλειο, επέστρεφε εκείνη την ώρα από τα Χανιά όπου είχε μεταβεί για εργασία.

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της συνεχούς βροχόπτωσης, ο 38χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι οδηγούσε με προσοχή, καθώς έφυγε από τα Χανιά στις 10 το πρωί της Κυριακής και το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι στη Λυγαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του 38χρονου, ο ίδιος φέρεται να είχε στην «3η σκάλα» τους υαλοκαθαριστήρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος για τον οποίο φέρεται να βγήκε εκτός πορείας και να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ΙΧ, ήταν μια κατσίκα. Ο 38χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ενώ διερχόταν με το αυτοκίνητο σε κλειστή στροφή κι ο ίδιος βρισκόταν στη δεξιά πλευρά της λωρίδας κυκλοφορίας, αντίκρισε ξαφνικά μπροστά του μια κατσίκα. Όπως φέρεται να υποστηρίζει, πάτησε το φρένο προκειμένου να αποφύγει το ζώο με αποτέλεσμα το βαν να βγει από την πορεία του και να συγκρουστεί με το ΙΧ που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό