14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ώρες αγωνίας για την πορνοστάρ Emily Willis: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Emily Willis μεταφέρθηκε από μια γνωστή τοποθεσία αποτοξίνωσης διασημοτήτων, όπου φαίνεται ότι λάμβανε θεραπεία για τον εθισμό της.

Η διάσημη πορνοστάρ Emily Willis νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις αρχές που επικαλείται το TMZ, η ηθοποιός ταινιών ενηλίκων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλιφόρνιας μετά από κλήση για πιθανή υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Emily Wills P*rn Star in the hospital critical condition for OD. IT seems sucking too much d*ck does hits a toll mentally 🤔 #emily #EmilyWills #newsfirst pic.twitter.com/uhCaan2pLB

— 🚀 madscientistBTC (@MadScientistBTC) February 6, 2024

Οι διασώστες μετέβησαν στο σημείο για μια 25χρονη που δεν ανταποκρινόταν και το TMZ επιβεβαίωσε πως πρόκειται για την Emily Willis. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές για την κατάστασή της.

Η Emily Willis μεταφέρθηκε από μια γνωστή τοποθεσία αποτοξίνωσης διασημοτήτων, όπου φαίνεται ότι λάμβανε θεραπεία για τον εθισμό της.

Η 25χρονη εργάζεται στη βιομηχανία της παραγωγής ταινιών ενηλίκων από το 2017 και έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα βίντεο και παραγωγές έκτοτε.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό