25 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

«Όχι» είπαν οι Πορτογάλοι στον Ολυμπιακό για Αλ Μουσράτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρωί της Πέμπτης (18/01) η πορτογαλική «Record» ανέφερε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλ Μουσράτι από την Μπράγκα, με σκοπό την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει εισηγηθεί για την περίπτωση του υψηλόσωμου μέσου και αφού είναι σχεδόν… αδύνατο να αγοραστεί, ο στόχος είναι να έρθει ως δανεικός.

Η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 16 εκατομμύρια ευρώ (!) και προφανώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να καλύψουν τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας αυτήν την μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, οι πληροφορίες που ήρθαν από την Ιβηρική χερσόνησο, κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές όσων αφορά τις λεπτομέρειες του δανεισμού του και ο παίκτης σταδιακά κατευθύνεται προς την Ελλάδα.

Νέα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, όμως, διαψεύδουν τις φήμες για τον ερχομό του 27χρονου στο λιμάνι, καθώς οι ιστοσελίδες «O Jogo» και «A Bola» αναιρούν τα μέχρι πρότινος γνωστά δεδομένα σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο σύλλογος δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στους Πειραιώτες, παρά την πίεση του Κάρλος Καρβαλιάλ. Αυτό γιατί θεωρείται ένα από τα κύρια χαρτιά του προπονητή Αρτούρ Ζόρζε για την πορεία της ομάδας στη Liga Portugal καθώς και στο Europa League, έχοντας σημειώσει, φέτος, 17 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ. Ο μέσος από τη Λιβύη αναμένεται να αναρρώσει από τον μυϊκό τραυματισμό του και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σύντομα, όπως επισημαίνουν τα δύο Μέσα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό