15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όχι, δεν είναι ο Μάικλ Τζάκσον… Είναι μια πολυτάλαντη Πρώτη Κυρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Φάτιμα Φλόρεζ (με ζ στο τέλος, όπως φρόντιζε να τονίζει διαρκώς όταν πήγαινε σχολείο), είναι γνωστή ηθοποιός και κωμικός που γεμίζει εδώ και χρόνια τα θέατρα της Αργεντινής, κυρίως με παραστάσεις όπου μιμείται πολλές διασημότητες. Γεννημένη το 1981, η Mαρία Εουχένια Φλόρεζ όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια και έγινε ευρέως γνωστή στη Λατινική Αμερική αποκτώντας τεράστια φήμη.

Ωστόσο είναι και η σύντροφος του νέου ηγέτη της Αργεντινής, του 53χρονου Χαβιέρ Μιλέι οπότε είναι και η Πρώτη Κυρία της χώρας.

Ακόμα και όταν καλείται σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πάντα οι παρουσιαστές της ζητούν να μιμηθεί κάποιον, με την Φάτιμα Φλόρεζ να καταφέρνει μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς μάσκες ή μεταμφιέσεις να μιμηθεί περισσότερους από 20 χαρακτήρες, από εγχώριους ηθοποιούς και τηλεπαρουσιαστές μέχρι διεθνείς προσωπικότητες όπως η Μαντόνα, η Σακίρα, η Μέριλιν Μονρόε, η Palina Rubio, αλλά και πολιτικούς όπως η νυν αντιπρόεδρος, Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρχερ, αλλά και η πρώην κυβερνήτης του Μπουένος Άιρες Maria Eugenia Vidal.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου στα 17 και μετακόμισα στο Περού όπου έζησα περίπου 2 χρόνια. Ασχολούμαι πολύ με το θέατρο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση» ανέφερε σε συνέντευξή της στο CNN το 2020. Η δημοτικότητά της εκτοξεύθηκε με τον Jorge Lanata το 2009 στο πρόγραμμα PPT ενώ έχει επίσης συμμετάσχει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας της, όπως το «Periodismo para todos».

«Λένε ότι οι κωμικοί είναι πολύ σοβαροί, αλλά μου αρέσει να βάζω χιούμορ σε κάθε περίσταση. Όπως συνέβη στο Περού: Μιμήθηκα μια Περουβιανή ενώ του έδωσε ένα φιλί μου είπε: “Έχεις ταλέντο, πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Τουλάχιστον, από εκείνη τη στιγμή μπορώ να πω ότι ξεκίνησε μια καριέρα”, είχε πει για την αρχή της επιτυχίας της.

«Υπάρχει πολλή έρευνα, συγκέντρωση, παρακολούθηση εκατομμυρίων βίντεο για να συλλάβουμε πραγματικά την ψυχή του χαρακτήρα, την ψυχολογία. Το χρώμα της φωνής είναι επίσης πολύ σημαντικό, οι χειρονομίες, οι κινήσεις συνθέτουν ολόκληρο τον χαρακτήρα» είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της το 2016.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό