16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ότι πεθαίνω και σηκώνομαι μέσα από το φέρετρο στην εκκλησία»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Επειδή πέρναγα πολύ ζόρι ψυχολογικό από τον θάνατο της γυναίκας μου, προτιμούσα να ζω σε ένα έργο που συμβαίνουν άλλα πράγματα εντελώς διαφορετικά από τη ζωή μου»

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» τα μεσάνυχτα της Τρίτης (19/12) βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, τα πολιτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ αποκαλύπτει και το μακάβριο όνειρο που έβλεπε από παιδί και το οποίο τον οδήγησε να γράψει το νέο του θεατρικό έργο με τίτλο «Όταν Πέθανα».

«Το έργο το έγραψα μέσα σε 15 μέρες, τους ρόλους τους ακούω μέσα στο κεφάλι μου και αντιγράφω αυτό που ακούω. Πρώτα πρέπει να τους σχεδιάσω και μετά να τους αφήσω κάπου για να τους ακούσω. Γι’ αυτό δεν θα δεις ποτέ μουντζούρα στα γραπτά μου, γράφω με το χέρι», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Από μικρό παιδί έβλεπα το ίδιο όνειρο: ότι έχω πεθάνει, με πηγαίνουν στην εκκλησία και στην εκκλησία βγαίνω εγώ απ’ το φέρετρο, πιάνω ένα μικρόφωνο και τους κάνω όλους να γελάνε», εξομολογείται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Αυτό ήταν παιδικό μου όνειρο και με έναν τρόπο αυτό το παιδικό μου όνειρο αποφάσισα μέσα από κάποιες συγκυρίες να δένουν όλα όσα έχω ζήσει στο κεφάλι μου και είπα: ας πούμε λοιπόν ότι πεθαίνω. «Όταν Πέθανα». Τι θα ήθελα να δω;», περιγράφει ο Λάκης Λαζόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ένας ακόμα λόγος είναι, επειδή πέρναγα πολύ ζόρι ψυχολογικό από τον θάνατο της γυναίκας μου, προτιμούσα να ζω σε ένα έργο που συμβαίνουν άλλα πράγματα εντελώς διαφορετικά από τη ζωή μου», παραδέχεται συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό