18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Όταν χάνεις δεν το απολαμβάνεις, δεν μπορώ να παίξω με τα LEGO μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλη μια ήττα για την ομάδα του Giannis, αυτή την φορά με αντίπαλό, τους Νικς. Ήταν μάλιστα η έκτη στους τελευταίους επτά αγώνες των «ελαφιών» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στάθηκε στο ζητούμενο της αλλαγής νοοτροπίας της ομάδας, που έχει και τον κύριο λόγο των διαδοχικών κακών αποτελεσμάτων.

Ο Greek Freak δεν μπορεί να απολαύσει την ημέρα  του μετά από τις ήττες της ομάδας όπως αποκαλύπτει, και αναφέρει ότι δεν βρίσκει την ευχαρίστηση  να παίξει με τα LEGO του που είναι η κύρια ενασχόληση του μετά από κάθε αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σταρ:  «Δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να δουλέψεις σκληρότερα, ελπίζεις ότι θα γίνεις καλύτερος. Αν είσαι εργατικός θα επιστρέψεις σε αυτό που ξέρεις καλύτερα, το οποίο είναι να δουλέψεις σκληρότερα. Δεν παίζουμε καλά, πρέπει να παίξουμε καλύτερα.

Όταν χάνεις παιχνίδια δεν νιώθεις καλά, δεν είσαι χαρούμενος. Πας στο σπίτι και δεν μπορείς να κάτσεις να δεις κάποια ταινία, να χαλαρώσεις, να απολαύσεις την μπριζόλα σου ή δεν ξέρω κάποιοι πίνουν κρασί ή μπύρα.Ή στην δική μου περίπτωση να παίξω με τα LEGO μου. Όταν προσπαθώ να φτιάξω τα LEGO μου και είμαι πιο απογοητευμένος πιέζω τα δάχτυλά μου και πονάνε.

Δεν είμαστε μία ομάδα που χάνει, δεν έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που χάνουμε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά από το 2021. Δεν είναι κάτι που κάνουμε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να δουλέψουμε σκληρά.

Πρέπει να ξαναβρούμε τη χαρά μας. Για να τη φέρουμε πίσω, πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Όταν όλοι ακουμπούν την μπάλα, όλοι έχουν ενέργεια.

Με την Οκλαχόμα όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι, όλοι ήμασταν στην ίδια σελίδα. Η πίστη είναι εκεί, απλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτά τα 4-5 παιχνίδια που έχουν μείνει, πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες, να δούμε το , να περάσουμε χρόνο μαζί, επειδή αν δεν το κάνουμε θα έχουμε πρόβλημα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό