18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της και την απώλεια του αδελφού της από πνευμονία

Για τη ζωή και την καριέρα της μίλησε η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Σε έναν βαθμό το χρωστάω στους γονείς μου το ότι βρέθηκα από τόσο νωρίς μέσα σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Τους θαύμαζα, γιατί έχουν επιλέξει συνειδητά να κάνουν αυτό που κάνουν. Η σχέση με τη μητέρα μου είναι σχέση λατρείας. Προσπαθώ να φερθώ ενήλικα και να μην είναι το πρώτο μου τηλέφωνο κι εκείνη κρατιέται. Δε μου λείπει να μένω με τη μητέρα μου, γιατί έφυγα 18 χρόνων».

Όπως λέει η ίδια «ξεκίνησε η αυτόνομη ζωή μου πολύ νωρίς, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ, ότι θα επιστρέψω στο μητρικό μου σπίτι εύκολα. Βρισκόμουν σε μια περίεργη εφηβεία, πολύ αντιδραστική και δύσκολη. Όταν χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς, δεν τελειώνει ποτέ το πένθος. Ο αδερφός μου είχε μία ίωση και έφερε μία πνευμονία. Η απώλεια είναι κάτι που δυσκολεύεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος να το συνειδητοποιήσει».

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει ότι «είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή, το κύριο είναι να νιώθεις ότι αγαπάς και να αγαπιέσαι». Για τα επαγγελματικά της «ξεκίνησα ένα εργαστήρι υποκριτικής πριν 6 – 7 χρόνια με μεγάλο θράσος και χωρίς να έχω συνείδηση του τι πάω να κάνω. Οι μαθητές μου είναι νέοι και με αντιμετωπίζουν με αγάπη και χαρά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό