17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Όταν ο Πάμπλο Γκαρσία έπαιζε στο «αντίο» του Ζινεντίν Ζιντάν! (+photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν 7 Μαΐου 2006 όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ήταν το «αντίο» του μεγάλου «Ζιζού» στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο, με το οριστικό φινάλε να «γράφεται» λίγους μήνες αργότερα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ιταλία, επί γερμανικού εδάφους, με την αλήστου μνήμης… κουτουλιά στον Ματεράτσι και τον χαμένο τελικό των «τρικολόρ» κόντρα στους «ατζούρι».

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη «Βασίλισσα», ο τεράστιος Ζιντάν είχε συμπαίκτες μια πλειάδα αστεριών μεταξύ των οποίων και ο Πάμπλο Γκαρσία! Ο μετέπειτα ποδοσφαιριστής, και νυν προπονητής των ακαδημιών, του ΠΑΟΚ που είχε γράψει τη δική του πορεία στο ισπανικό ποδόσφαιρο κι έφτασε να αγωνιστεί ακόμα και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε εκείνη την αναμέτρηση, η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 3-3 με τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον «Ζιζού» να βρίσκει δίχτυα. Πέρα από τον Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο, υπήρξαν κι άλλοι παικταράδες που ήταν στο πλευρό του Ζιντάν στο φινάλε του στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό