20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Όσο κάποιοι επιμένουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο, αυτό θα συνεχίσει να καταρρέει σε ένα περιβάλλον τοξικό και αρρωστημένο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανακοίνωση με βάση όσα συνέβησαν στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών με ανακοίνωσή του πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Super League που διεκόπη το βράδυ της Κυριακής (22/10) έπειτα από την ρίψη κροτίδας στον Χουάνκαρ που σωριάστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ο ΠΣΑΠΠ αφού ευχήθηκε περαστικά στον 33χρονο αμυντικό του Παναθηναϊκού στη συνέχεια τα έβαλε με τα θεσμικά όργανα κι εκείνους που βλέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο ως πόλεμο με αποτέλεσμα αυτό να καταρρέει σ’ ένα περιβάλλον «τοξικό και αρρωστημένο». Να σημειώσουμε πως μέλη του ΠΣΑΠΠ είναι τόσο παίκτες του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Περαστικά στον συνάδελφό μας Juankar, που αντί να απολαύσει το ελληνικό clasico διανυκτέρευσε σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά από ρίψη κροτίδας.

Όσο κάποιοι στα ελληνικά γήπεδα επιμένουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως πόλεμο και όχι ως γιορτή, όσο οι θεσμικοί φορείς θα δίνουν μεγάλες υποσχέσεις και θα κάνουν μικρές πράξεις, όσο οι κόκκινες γραμμές θα μπαίνουν κάθε επόμενη φορά, το ποδόσφαιρό μας θα συνεχίσει να καταρρέει σε ένα περιβάλλον τοξικό και αρρωστημένο που θα γεννάει μόνο τέρατα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό