20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όσκαρ 2023: Η στιγμή που ο παρουσιαστής Κίμελ κάνει την Μαλάλα Γιουσαφζάι να νιώσει αμήχανα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η στάση του παρουσιαστή προκάλεσε την οργή των χρηστών του twitter – Τι σχολίασε η ίδια η 25χρονη ακτιβίστρια στο twitter μετά το τέλος της βραδιάς 

Αντιμέτωπη με μια άβολη στιγμή ήρθε η 25χρονη Μαλάλα Γιουσαφζάι κατά τη διάρκεια της απομονομής των Οσκαρ 2023 όταν την πλησίασε ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ για της κάνει όπως είπε μια ερώτηση από μια θαυμάστρια. 

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ρώτησε τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης ακτιβίστρια από το Πακιστάν αν πιστεύει ότι «ο Χάρι Στάιλς πράγματι έφτυσε τον Κρις Πάιν» αναφερόμενος σε ένα φημολογούμενο καβγά μεταξύ των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της ταινίας «Don’t Worry Darling».

Τότε, η 25χρονη δεν έκρυψε την αμηχανία της και αφού στάθηκε για λίγο αμίλητη, του είπε: «Εγώ μιλάω μόνο για την ειρήνη».

Τότε ο Κίμελ της απάντησε: «Ξέρεις κάτι, γι’ αυτό είσαι η Μαλάλα και κανείς άλλος δεν είναι. Αυτή είναι μια υπέροχη απάντηση, Μαλάλα. Ο νικητής είναι η χώρα της Μαλάλα» απάντησε σε μια προσπάθειά του να σκεπάσει την αμήχανη στιγμή της βραδιάς.

Jimmy Kimmel asks Malala Yousafzai a viewer question: “As the youngest Nobel Prize winner in history, I was wondering, do you think Harry Styles spit on Chris Pine?”

“I only talk about peace.” #Oscars#Oscars95https://t.co/WIrxh3VWwo pic.twitter.com/ZeeOvympBt

— Good Morning America (@GMA) March 13, 2023

Ωστόσο, η βραδιά πήρε μια ακόμη άβολη τροπή καθώς ένας παρευρισκόμενος ντυμένος ως αρκούδα από την ομώνυμη ταινία “Cocaine Bear” πλησίασε της Γιουσαφζάι. Τότε επενέβη ο Κίμελ ο οποίος ζήτησε από την «αρκούδα» να απομακρυνθεί από την 25χρονη βλέποντάς της πόσο αμήχανα εξακολουθούσε να νιώθει.

Μετά το πέρας της βραδιάς η Μαλάλα Γιουσαφσζάι μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, θέλησε να σχολιάσει την ερώτηση που δέχτηκε από τον παρουσιαστή γράφοντας όλο νόημα: «Να συμπεριφέρεστε στον κόσμο με καλοσύνη».

Why do I have such a low opinion of The Oscars and the ceremony? Assanine questions to a truly remarkable woman. Shame, shame, shame on you Jimmy Kimmel and whoever wrote the line, if it was you Jimmy, double the shame!!

— SheSwoops. Not Moving On! 🇺🇦🇪🇺🏳️‍🌈🏳️‍⚧️💙 (@swoops2) March 13, 2023

Η στάση αυτή από τον Κίμελ όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε από τους χρήστες του twitter οι οποίοι όχι μόνο ενοχλήθηκαν αλλά εξοργίστηκαν από την ερώτηση που τέθηκε στην ακτιβίστρια. Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη Μαλάλα Γιουσαφζάι επέζησε έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο πρόσωπο από τους Ταλιμπάν.Έκτοτε είναι γνωστή για τον αγώνα που δίνει στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την εκπαίδευση των γυναικών και των παιδιών στο Πακιστάν ενώ παράλληλα είναι κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό