16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όσα αποκάλυψε για την κατάσταση του Μανώλη Μαυρομμάτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου.

Όσον αφορά τα απογευματινά χειρουργεία, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, το πρώτο θα γίνει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης, 12 Μαρτίου.

Σημείωσε πως «είμαι πολύ ευτυχής που θα γίνει αυτό επί υπουργίας μου». Μάλιστα, είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάριος Θεμιστοκλέους θα βρίσκονται την ίδια μέρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον βετεράνο δημοσιογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από φωτιά στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω Θεώ και οι δυο πάνε πολύ καλά».

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην οδό Αναγνωστοπούλου, στο Κολωνάκι, όπου διέμενε το ζευγάρι.

Με το που έγινε αντιληπτή η φωτιά, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του, που εκείνη την ώρα κοιμούνταν. Ταχύτατη ήταν και η αντίδραση του ΕΚΑΒ καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το ζεύγος Μαυρομμάτη στο Νοσοκομείο Γεννηματάς με έντονο πρόβλημα δύσπνοιας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό