15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όποιος έτυχε τον Γιούργκεν Κλοπ στο «Secret Santa», ας του πάρει έναν… στόπερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή της Premier League και την Άρσεναλ, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ είχε να μοιραστεί… δυσάρεστα νέα στη συνέντευξη Τύπου. «Ο Ζοέλ Ματίπ υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς κόντρα στη Φούλαμ», είπε χαρακτηριστικά και ξαφνικά οι «ρεντς» έχουν να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ και ο Τζο Γκόμεζ τραυματίζονται συχνά, ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ο μόνος άλλος που παίζει στη θέση και οι ερωτήσεις προς τον Γερμανό τεχνικό, όπως είναι φυσικό, έπεσαν «βροχή» για το εάν η Λίβερπουλ θα αγοράσει παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να καλύψει το κενό. Ο Κλοπ έγινε… έξαλλος με την συγκεκριμένη ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος και του εξήγησε πως η διαδικασία απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή είναι ιδιαίτερα περίπλοκη.

«Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Πάντα συζητάτε για τις μεταγραφές λες και είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Απλά φέρτε έναν παίκτη. Βρείτε τα λεφτά για αυτόν τον παίκτη. Λες κι έχουμε ατελείωτα χρήματα. Διαρκώς συζητάμε γι’ αυτό και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Όλοι, εσείς (οι δημοσιογράφοι), οι οπαδοί όλοι λένε πως ”χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη”. Όλοι κοστίζουν χρήματα.

Πρέπει να είναι ο σωστός ποδοσφαιριστής. Πείτε μου μία ομάδα που διαθέτει έναν αμυντικό κορυφαίου επιπέδου και θέλει να τον πουλήσει… Κάποιον κορυφαίου επιπέδου, επειδή πρέπει να μπορεί να παίξει στη Λίβερπουλ. Γιατί, λοιπόν, ξεκινάμε αυτήν την διαδικασία. Από την στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες δεν πάνε να μας τον αφήσουν ως… δώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να μας πουν ”πάρτε τον και χρησιμοποιήστε τον για όσο τον χρειάζεστε”…

Δεν το σκεφτήκαμε ακριβώς ακόμη, έχουν περάσει μόλις πέντε ημέρες απ’ όταν είχαμε αυτό το πρόβλημα (σ.σ. τον τραυματισμό του Μάτιπ), αλλά δεν ξέρω. Δεν νομίζω πως θα κάνουμε μεταγραφή για να είμαι ειλικρινής».

Έτσι, με όλα όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, γίνεται εύκολα κατανοητό πως για να πάρει στόπερ η Λίβερπουλ αυτόν τον Ιανουάριο, ίσως να χρειαστεί να περιμένει ένα δώρο από τον «Secret Santa» του…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό