18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Όλοι σκοράρουν επί της Λίβερπουλ και οι «reds» κυνηγάνε μόνιμα ανατροπή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ για μία ακόμη χρονιά βρίσκεται στο κόλπο του πρωταθλήματος. Ο Γιούργκεν Κλοπ από τότε που βρίσκεται στους «reds» έχει μετατρέψει την ομάδα του σε ένα σύνολο που κάνει πρωταθλητισμό και διεκδικεί όλα τα τρόπαια. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βέβαια, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και αυτό δεν είναι… μυστικό στην Αγγλία.

Μπορεί να μάχεται με την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο η Λίβερπουλ, ωστόσο κάνει διαρκώς τη ζωή της δύσκολη στα ματς της Premier League. Μετά από 32 αγωνιστικές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, οι «reds» έχουν δεχθεί πρώτοι γκολ στα 21 τους παιχνίδια.

Όσο καλή και αν είναι επιθετικά, αλλά τόσο… προβληματική είναι αμυντικά. Αυτό ισχύει βέβαια και στο «Άνφιλντ», το οποίο επί σειρά ετών ήταν «κάστρο» και δύσκολα μπορούσε κάποια ομάδα να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Στα τελευταία 9 παιχνίδια στο σπίτι της, η Λίβερπουλ έχει δεχθεί πρώτη γκολ. Ένα αρνητικό ρεκόρ που είχε να της συμβεί από το 1996 και το 1999.

Προφανώς για ομάδα που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτό δεν είναι κάτι ενθαρρυντικό μιας και «παίζει με τη φωτιά» σχεδόν κάθε αγωνιστική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό