19.5 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Όλα όσα δεν πρέπει να λείπουν από το boudoir σας αυτές τις γιορτές

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν αγαπάτε τη μόδα και συγκαταλέγεστε στις fashion insiders, ένα είναι το σίγουρο: θέλετε οι τελευταίες μέρες του χρόνου να σας βρουν πιο hype από ποτέ, με ένα look που θα αντιπροσωπεύει την αισθητική και την προσωπικότητά σας. 

Για να το δημιουργήσετε λοιπόν, αρκεί να γνωρίζετε πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν έναν πιο προσωπικό τόνο στο festive season outfit σας.

Ο «θησαυρός» ομορφιάς, που δεν μπορεί να λείπει από κάθε γυναικείο boudoir, είναι τα αρώματα που πάντα θέλετε να σας χαρακτηρίζουν. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε το Good Girl Eau de Parfum Supreme, που θα βρείτε στο κατάστημα Galerie de Beauté, με φρούτα του δάσους και αιγυπτιακό γιασεμί, για να σαγηνέψετε κάθε καλεσμένο στο ρεβεγιόν σας; Εάν από την άλλη θέλετε να προκαλέσετε τον εαυτό σας σε ένα beauty challenge αυτές τις γιορτές, ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε με έντονα χρώματα και λαμπερές ιριδίζουσες υφές, ακόμη και εάν δεν ανήκουν στην καθημερινή «ατζέντα» του μακιγιάζ σας. Αφεθείτε λοιπόν, στη γοητεία του «γευστικού» Let it Snow Globe- Eyeshadow palette set TOO FACED, από το κατάστημα Sephora και του ενυδατικού lip gloss σε pearly blood πορτοκαλί απόχρωση, από το κατάστημα Kiko Milano, για λαμπερά, πλούσια και γεμάτα χείλη.

Διάβασε τη συνέχεια στο The Mall Athens.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό