23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Η Motorola χρησιμοποιεί ήδη Gorilla Glass στα περισσότερα από τα premium και mid-range τηλέφωνα της. Ωστόσο, η νέα ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι ακόμη και τα entry-level τηλέφωνα Moto θα προσφέρουν καλύτερη αντίσταση στις γρατσουνιές και στις πτώσεις χάρη στα προϊόντα της Corning.

Χρησιμοποιώντας το Corning Gorilla Glass σε όλα τα franchise της Motorola, στοχεύουμε να ηγούμαστε στη βιομηχανία διασφαλίζοντας ότι κάθε καταναλωτής έχει πρόσβαση στην ανθεκτικότητα και την ηρεμία που συνοδεύει αυτήν την τεχνολογία αιχμής. – Ruben Castano, Επικεφαλής Εμπειρίας Πελατών της Motorola

Η Motorola ανακοίνωσε επίσης το Smart Connect, ένα σύνολο δυνατοτήτων που λειτουργούν σε smartphone, tablet και υπολογιστές από τη Motorola και τη Lenovo. Η νέα απρόσκοπτη εμπειρία πολλών συσκευών διαθέτει διασταυρούμενο έλεγχο μεταξύ τηλεφώνου, tablet και υπολογιστή με υποστήριξη για ενοποιημένη αλληλεπίδραση πληκτρολογίου και ποντικιού. Υποστηρίζει, επίσης, ενοποιημένο συγχρονισμό ειδοποιήσεων, έξυπνο πρόχειρο, γρήγορη κοινή χρήση αρχείων και τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου σας ως κάμερα web.

Το Smart Connect θα είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε υπολογιστή Lenovo με Windows 10 ή μεταγενέστερη έκδοση από το κατάστημα της Microsoft και σε επιλεγμένα tablet Lenovo και συσκευές Motorola μέσω του Google Play Store τους επόμενους μήνες. Οι ακριβείς απαιτήσεις συστήματος και οι υποστηριζόμενες συσκευές θα κοινοποιηθούν σύντομα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό