16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όλα τα επιδόματα στο gov.gr συγκεντρωμένα σε μια σελίδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα τα επιδόματα που δικαιούστε, μπορείτε να τα βρείτε εύκολα μέσα στο gov.gr. Από το επίδομα ανεργίας και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), μέχρι το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και το επίδομα παιδιού, βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα σε μια σελίδα του gov.gr. 

Στην ιστοσελίδα gov.gr, την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της δημόσιας διοίκησης για πολίτες και επιχειρήσεις, είναι αναρτημένα όλα τα διαθέσιμα επιδόματα. Με λίγα «κλικ» από το κινητό ή τον υπολογιστή σας μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι προϋποθέσεις για κάθε επίδομα, αν ανήκετε στους δικαιούχους και φυσικά να υποβάλλετε αίτηση εφόσον το επιθυμείτε.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν αρχικά την ιστοσελίδα gov.gr, στη συνέχεια να επιλέξουν την ενότητα «Υγεία και Πρόνοια». Εκεί υπάρχει η κατηγορία «Επιδόματα» όπου οι πολίτες βλέπουν μια λίστα με ψηφιακές υπηρεσίες που αφορούν επιδόματα, βοηθήματα, κ.ά. Δείτε: 

Αίτηση επιδόματος ανεργίας Αναγγελία άφιξης σε κατάλυμα Βεβαίωση οικογενειακών επιδομάτων για φορολογική χρήση Βοήθημα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων ΔΗΛΟΣ 365 Εισοδηματική ενίσχυση ορεινών ή/και μειονεκτικών περιοχών Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα Επίδομα αναδοχής Επίδομα θέρμανσης Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων σε μέλη της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας Επίδομα παιδιού Επίδομα στέγασης Κοινωνικό Μέρισμα Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Κουπόνι υπερυψηλής ευρυζωνικότητας – Superfast Broadband Μεταφορικό ισοδύναμο Στεγαστικό επίδομα δημόσιου ΙΕΚ Συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα Μητρότητα Επίδομα γέννησης.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγο καιρό είναι διαθέσιμος για τους πολίτες και ο Ψηφιακός Βοηθός του gov.gr. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, οι 1.602 (!) υπηρεσίες που υπάρχουν διάσπαρτες μέσα στην πύλη gov.gr, βγαίνουν πολύ εύκολα στο προσκήνιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό