26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Όλα τα βλέμματα σε Λεωφόρο και Opap Arena

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των τελευταίων δεκαετιών συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή, με την 4η αγωνιστική των play-offs. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το αιώνιο ντέρμπι στη Λεωφόρο και η «μάχη» της ΑΕΚ με τον Άρη στην Opap Arena.

Η αγωνιστική ημέρα ξεκινά στις 18:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Ένωση θέλει να παραμείνει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να εκμεταλλευθεί πιθανή απώλεια του Παναθηναϊκού, φιλοξενώντας τον Άρη. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από δύο μεγάλα «διπλά» σε Τούμπα και Βόλο και επιθυμεί να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Στις 20:30 στη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Βόλο. Ο «δικέφαλος του βορρά» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχει μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να διατηρήσει τις μαθηματικές του ελπίδες, τουλάχιστον για την δεύτερη θέση.

Στις 21:00 έρχεται το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Το «τριφύλλι» με νίκη θα συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος ενώ οι Πειραιώτες που βρίσκονται στο -3, έχουν μία τελευταία ζαριά για να μπουν ακόμη πιο δυνατά στο κυνήγι του τίτλου.

Συνοπτικά:

18:00: ΑΕΚ-Άρης (CosmoteSport1)20:30: ΠΑΟΚ-Βόλος (NovasportsPrime)21:00: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (CosmoteSport1)

H βαθμολογία: Παναθηναϊκός 66, ΑΕΚ 66, Ολυμπιακός 63, ΠΑΟΚ 57, Άρης 41, Βόλος 40.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό