17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ωραίες τέτοιες νίκες, άσχημο να είναι άδειες οι κερκίδες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατρόμητος κατάφερε να «τιμωρήσει» κάθε… δώρο που του χάρισε ο Παναθηναϊκός και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη (3-2). Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, τερματοφύλακας των Περιστεριωτών, τέθηκε στη διάθεση του flash.gr μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και μίλησε για το πώς η ομάδα του νίκησε το «τριφύλλι», την επιρροή του Σάσα Ίλιτς, αλλά και τις άδειες κερκίδες στο γήπεδο.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο flash.gr

«Σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο και η ποιότητα και το μέγεθος του αντιπάλου δίνουν περισσότερη έμφαση σε αυτούς τους 3 βαθμούς και σε αυτές τις νίκες. Ξέραμε πως αν την παίρναμε θα πλησιάζαμε ακόμα περισσότερο τον στόχο μας, που είναι η 6η θέση.

Δυστυχώς στα προηγούμενα παιχνίδια δεν τα καταφέραμε ώστε να είμαστε μέσα στην 6άδα, αλλά το σημαντικό είναι πως είμαστε πάρα πολύ κοντά».

Ο Ατρόμητος μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φώτη Ιωαννίδη (38′), ωστόσο ποτέ δεν τα παράτησε. Κατάφερε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από τον Έντερ Γκονζάλεθ να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ γρήγορα στο δεύτερο μέρος (50′) απέκτησε το προβάδισμα με τον Νίκο Βέργο.

Το υπέροχο πλασέ του Γκαετάν Ρομπάιγ έφερε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Περιστεριώτες, με το δεύτερο πέναλτι του Ιωαννίδη να διαμορφώνει το τελικό σκορ (3-2). Παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, δεν μπορούσε εύκολα να βρει τρόπο να διασπάσει την οργανωμένη αντίπαλη άμυνα.

«Είναι και το πάθος σημαντικός παράγοντας. Αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά και στα 90 λεπτά, άσχετα με το εάν η ομάδα δέχθηκε δύο πέναλτι.

Όταν αμύνεσαι καλά και δεν αφήνεις χώρους και προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό και παράλληλα σκοράρεις μπροστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται, θα κερδίσεις. Αυτά πιστεύω έκαναν την διαφορά: η αμυντική μας λειτουργεία, το πάθος μας και ότι η επίθεση λειτούργησε πολύ καλά».

INTIME

Αυτό ήταν το 8ο παιχνίδι του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του Ατρομήτου, μετά και την λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Κρις Κόουλμαν. Ο Σέρβος τεχνικός μετράει 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έως τώρα, παραμένει αήττητος και φαίνεται πως έχει «αναγεννήσει» τους Περιστεριώτες.

«Μία αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα μία άλλη πνοή μέσα στα αποδυτήρια. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο που αμυνόμαστε, είμαστε πιο μαχητικοί και καταφέρνουμε και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Eurokinissi

Τέλος, στην 1η αγωνιστική στην οποία έχουμε γήπεδα κεκλεισμένων των θυρών και ο κόσμος απουσιάζει από τις κερκίδες, έπειτα από τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση κατά της οπαδικής βίας, ο Παναγιώτης Τσιντώτας κλήθηκε να δώσει το δικό του σχόλιο για την ατμόσφαιρα που… έλειπε από το στάδιο.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο να γίνονται παιχνίδια χωρίς κόσμο. Από εκεί και πέρα αυτές είναι αποφάσεις που δεν παίρνονται από εμάς, θα προτιμήσω να μην πάρω κάποια θέση του ”ναι” ή ”όχι” (σ.σ. αν είναι σωστή η απόφαση ή όχι) και θα πω ότι είναι πολύ άσχημο να είναι άδειες οι κερκίδες».

Αυτό φυσικά… δεν σταμάτησε τον κόσμο του Ατρομήτου από το να δηλώσει την υποστήριξή του προς την ομάδα με έναν… ιδιαίτερο μάλιστα τρόπο, αφού λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα οι οπαδοί άρχισαν να πετούν πολλά πυροτεχνήματα στον αέρα!

Eurokinissi

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό