18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ψυχρός» Πάλμερ, ακολουθεί τα χνάρια των Ντιέγκο Κόστα και Αζάρ στην Τσέλσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι είχε προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να κάνει ένα restart με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της. Ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν είναι ο Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος θεωρούταν από τα κορυφαία ταλέντα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο νεαρός Άγγλος ήθελε να πάει κάπου να παίζει βασικός και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν του το αρνήθηκε. Τα 45 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε η Τσέλσι φαίνονται… ψίχουλα μπροστά στα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής, αλλά και στο γεγονός ότι μοιάζει να μην έχει ταβάνι στην απόδοσή του.

Από τα πρώτα του ματς με την ομάδα του Λονδίνου, είχε φροντίσει να δείξει την αξία του και δικαίως η ενδεκάδα ξεκινάει από αυτόν στην επίθεση. Κόντρα στην Μπέρνλι για την 30η αγωνιστική της Premier League, ο 21χρονος μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι.

Με 12 γκολ και 8 ασίστ σε 24 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα, ο Πάλμερ κατάφερε να πετύχει ένα σπουδαίο ρεκόρ. Έγινε ο 5ος παίκτης στην ιστορία της Τσέλσι που στην πρώτη του σεζόν με την ομάδα, καταφέρνει να έχει συμμετοχή σε πάνω από 20 γκολ στην Premier League.

Οι άλλοι 4 που έχουν φτάσει σε αυτό το επίτευγμα είναι οι Τζίμι Χάσελμπαϊνκ (2000-2001), Εντέν Αζάρ (2012-2013), Ντιέγκο Κόστα (2014-2015) και Σεσκ Φάμπρεγκας (2014-2015). 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό