15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Ψυχρή» υποδοχή σε Πάμπλο Γκαρσία, με πολύ κρύο και… πεντάρα από τον ΠΑΟΚ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στην Τούμπα και αποθεώθηκε πολλάκις από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όμως έμελλε να λάβει «ψυχρή» υποδοχή στην… παγωμένη Θεσσαλονίκη. Πολύ κρύο, έντονη βροχή και ευρεία νίκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά», που «διέσυρε» τον Πανσερραϊκό με 5-0 και παρέμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το έργο για τον ΠΑΟΚ στην 12η αγωνιστική της Super League αποδείχθηκε εύκολο και το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 5-0 του Πανσερραϊκού, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Έτσι, ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά με ματς παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ είχε σε καταπληκτική κατάσταση στο πρώτο μέρος τον Τάισον, ο οποίος μοίρασε ασίστ στους Μαγκόμεντ Οζντόεφ (21′) και Τόμας Μουργκ (28′) για το 2-0. Ο Τάσος Αυλονίτης τραυματίστηκε στο 21ο λεπτό και αποχώρησε ως τραυματίας, με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να παίρνει την θέση του και να σημαδεύει το δοκάρι στο 44′.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το… πόδι από το γκάζι και έφτασαν τον δείχτη του σκορ στο 3-0 στο 71ο λεπτό, ξανά με τον Μουργκ σκόρερ, έπειτα από ωραία ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια. Στο 74′ ο Άντριαν Χόβαν έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κιρίλ Ντεσπόντοφ και έθεσε τον Πανσερραϊκό με 4-0 πίσω στο σκορ.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Ράφα Σοάρες, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σλοβάκο τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα, Μιχαϊλίδης, Τρουστ-Εκόνγκ, Σάστρε (77′ Βιεϊρίνια), Σβαμπ, Οζντόεφ (68′ Μεϊτέ), Τάισον (68′ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (77′ Τζίμας), Ντεσπόντοφ, Τόμας (68′ Σαμάτα).

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης (21′ Δεληγιαννίδης), Ντάνκερλουϊ, Μορέιρα, Στάικος (63′ Μασαρίποφ), Πηλέας, Τόμας (46′ Θυμιάνης), Μούργος (76′ Μασκανάκης), Άλεξιτς (63′ Μπαΐροβιτς).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό