18.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ: Απαισιοδοξία και μετά το Συνέδριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραυματισμένος βγαίνει από το συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ όπως αποτυπώνει το βαρόμετρο του Action 24 και της Opinion Poll με τους ψηφοφόρους του κόμματος να δηλώνουν απαισιόδοξοι για την εσωστρέφεια που ταλανίζει εδώ και μήνες την Κουμουνδούρου. Παράλληλα στην πλειονότητά τους αποδοκιμάζουν την παρέμβαση Τσίπρα θεωρώντας πως δεν βοήθησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Οκτώ στους δέκα ψηφοφόρους, ανεξαρτήτως κόμματος, πιστεύουν ότι το Συνέδριο δεν ενίσχυσε τον ΣΥΡΙΖΑ 

Action 24 / Opinion Poll

Διχασμένοι εμφανίζονται οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ως προς τα όσα είδαν και εισέπραξαν από το θυελλώδες τετραήμερο στο TAE KWON DO.

Action 24 / Opinion Poll

Αντίθετα, οκτώ στους δέκα ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν πως η απόφαση του Συνεδρίου να μη στηθούν εσωκομματικές κάλπες, ενδυναμώνει τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος τις επιθυμούσε διακαώς και μάλιστα με διαδικασίες fast track. 

Action 24 / Οpinion Poll

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πάντως εμφανίζονται απαισιόδοξοι και εκτιμούν πως τα φαινόμενα εσωστρέφειας θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν το κόμμα – σε ποσοστό που ξεπερνά το 75,5% ενώ αντίθετη άποψη εκφράζει το 21,1%. 

Action 24 / Opinion Poll
Ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκιμάζουν την παρέμβαση Τσίπρα 

Σύμφωνα με το Βαρόμετρο του Action 24, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του 4ου Συνεδρίου και 6 στους δέκα απαντούν ότι δεν βοήθησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Action 24 / Opinion Poll

Σε αντίστοιχο περίπου ποσοστό – 66,7% – στο σύνολό τους οι ψηφοφόροι απάντησαν πως η παρέμβαση Τσίπρα δεν βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ αντίθετη άποψη εκφράζει το 25%

Action 24 / Opinion Poll

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό