19.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ψεύτης εκτός από “λίγος” ο Λαρεντζάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ψεύτης αποδεικνύεται εκτός από “λίγος” όπως έδειξε με την χθεσινή του συμπεριφορά ο Λαρεντζάκης. Ο παίκτης του Ολυμπιακού με ανάρτηση του “απολογήθηκε”  μόνο για τον τσαμπουκά που πούλησε στη φυσούνα λέγοντας πως απάντησε σε προσβολή της μητέρας του, που αν όντως συνέβει είναι απόλυτα καταδικαστέα, όμως προσπάθησε να βγάλει τρελούς τους πάντες λέγοντας πως δεν έκανε τίποτε άλλο. Ολοι όσοι ήταν στο γήπεδο αλλά και στην τηλεόραση τον είδαν που προκαλούσε τους οπαδούς σε κάθε ένα από τα καλάθια που έβαλε τους φιλάθλους της ΑΕΚ  αναγκάζοντας ακόμη και τους διαιτητές να του δώσουν τεχνική ποινή! Η υβριστική λέξη που είπε προς τους οπαδούς της ομάδας που τον έκανε άνθρωπο ακούστκε για κακή του τύχη σε όλο το γήπεδο μετά το τρίποντο. Την άκουσαν και οι διαιτητές και για αυτό έφαγε την τεχνική ποινή ενώ του έκανε παρατηρήσεις έντονες και ο Μπαρτζήκας αλλά και παράγοντες του Ολυμπιακού που ήταν στον πάγκο. 

Αναλυτικά η γεμάτη ψέμματα ανάρτηση του Λαρεντζάκη:

 «Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου. Στο τέλος του αγώνα, ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ μαζί με έναν παράγοντα και με έβριζαν χυδαία. Ούτε εκεί απάντησα, μέχρι τη στιγμή που γύρισε και μου είπε ο φίλος της ΑΕΚ να πεθάνει η μάνα μου και να τη βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και αντέδρασα στη φυσούνα μόνο προς αυτό το άτομο.

Με την ΑΕΚ πέρασα τρία χρόνια και κατέκτησα τίτλους προσπαθώντας για το καλύτερο. Χάρισα πολλά χρήματα και δεν προσέφυγα στα δικαστήρια για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά λυπάμαι όταν λένε ότι εγώ προκάλεσα και το λένε εκείνοι που ξέρουν καλά τι έχω κάνει».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό