23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ψάχνει το μεγάλο «μπαμ» για ΝΒΑ ο Ταβάρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Έντι Ταβάρες είναι έτοιμος να αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης, την Ευρώπη και όποιον άλλον ενδιαφερθεί για χάρη του από το στερέωμα της «Γηραιάς Ηπείρου» αν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 12.5 εκατομμυρίων δολαρίων για λογαριασμό μιας δυνατής ομάδας του ΝΒΑ.

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου όπου μεταξύ άλλων η δράση και η ένταση κορυφώνονται, αφού οι ομάδες μπάσκετ μπαίνουν στην τελική ευθεία των στόχων τους, όμως η μεταγραφολογία ποτέ δεν λείπει και οι φήμες έχουν ήδη αρχίσει να φουντώνουν.

Ένα από τα πιο «hot» ονόματα του ερχόμενου καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφορά αυτό του Έντι Ταβάρες, με τον «γίγαντα» της Ρεάλ Μαδρίτης να μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες και το σενάριο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους Μαδριλένους δεν φαντάζει και το επικρατέστερο με τα έως τώρα δεδομένα.

Ο 32χρονο σέντερ αξιώνει ένα υψηλό οικονομικά συμβόλαιο που θα ανταποκρίνεται στην επίδραση που έχει στο παιχνίδι, όμως το «μάζεμα» που ενδέχεται να κάνει η «Βασίλισσα» έχουν παγώσει για τα καλά τις συζητήσεις περί ανανέωσης. Η συνθήκη αυτή έχει δώσει αρκετές πιθανότητες να δούμε τον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήριο να καταλήγει σε άλλη ομάδα της Euroleague, όπως ο Παναθηναϊκός AKTOR με τον οποίο έχουν υπάρξει ουκ ολίγα δημοσιεύματα ή ακόμα και με την ομάδα του Ντουμπάι η οποία είναι έτοιμη να εισχωρήσει στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο ο Ταβάρες έχει στην άκρη του μυαλού του και τον παράγοντα του ΝΒΑ ο οποίος αποτελεί διακαής πόθος για κάθε αθλητή τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του BasketNews, ο ύψους 2.21μ. σέντερ θέλει να επιχειρήσει μια δεύτερη απόπειρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (μετά από το πρώτο αποτυχημένο κατά τη διετία 2015-2017), αλλά να το κάνει με τις ιδανικότερες συγκυρίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο MVP του EuroLeague Final Four 2022 δεν πρόκειται να πάει στο NBA απλά για να… πάει, αλλά για να αποτελέσει στέλεχος μιας ανταγωνιστικής ομάδας και να υπογράψει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 12.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό το οποίο αξιώνει προκειμένου να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να αφήσει την Μαδρίτη και την Ευρώπη μετά από επτά χρόνια… κυριαρχίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό