21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χόρεψε «σάμπα» ο Έντρικ και ξεπέρασε Ρονάλντο σπάζοντας ρεκόρ στο Γουέμπλεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να μην ήταν επίσημο παιχνίδι, αλλά σίγουρα όταν παίζουν δύο τόσο μεγάλες και ιστορικές εθνικές ομάδες, δεν γίνεται να μην δώσει κάποιος την απαραίτητη σημασία. Η Αγγλία υποδέχθηκε τη Βραζιλία στο Γουέμπλεϊ σε φιλικό παιχνίδι, με τη «σελεσάο» να παίρνει τη νίκη με 1-0, σε ένα ματς που είχε πολλές καλές στιγμές και οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν εξαιρετικό θέαμα.

Σκόρερ της αναμέτρησης, ένας παιδί που πρόκειται να απασχολήσει τον κόσμο για τα επόμενα χρόνια. Κυριολεκτικά παιδί, μιας και πρόκειται για τον 17χρονο Έντρικ. Ο μελλοντικός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης (αγωνίζεται στην Παλμέιρας, αλλά το καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Ισπανίας), πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 71′ και εννιά λεπτά αργότερα με κοντινή προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με το γκολ του αυτό, κατάφερε να «σπάσει» ένα σπουδαίο ρεκόρ, μιας και σε ηλικία 17 ετών και 246 ετών, έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στο Γουέμπλεϊ, σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο. Όχι μόνο αυτό, αλλά έγινε ο νεότερος βραζιλιάνος που σκοράρει με το εθνόσημο, μετά τον θρυλικό Ρονάλντο Ναζάριο.

Ο προπονητής της Βραζιλίας, Ντοριβάλ, αποθέωσε τον νεαρό επιθετικό και τόνισε ότι άμα συνεχίζει να εργάζεται σκληρά, θα αποκτήσει ένα ιστορικό όνομα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όσα είπε:

«Θεωρώ πως εάν ο Έντρικ συνεχίσει να είναι σοβαρός και εργάζεται σκληρά, θα γίνει ένα ιστορικό όνομα για το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, αλλά και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όμως χρειάζεται να ηρεμήσουμε με τον Έντρικ, μόλις τώρα ξεκινάει. Όμως είναι διαφορετικός, η τεχνική του είναι διαφορετική».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό