17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Χόρεψε» ο Ουάρντα και… άλωσε τη Λαμία ο Πανσερραϊκός!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αμρ Ουάρντα «χόρευε» και ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε ένα σπουδαίο «διπλό» στη Λαμία με 2-0, που τον φέρνει στους 18 βαθμούς και στο +6 από τις τελευταίες θέσεις της Super League. Το πρώτο γκολ ο Αιγύπτιος, το δεύτερο από δική του ασίστ ο Κώστα Άλεξιτς και οι Σερραίοι πήραν έτσι τους τρεις βαθμούς.

Ο Πανσερραϊκός άρχισε το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό. Ο Άλεξιτς πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα από τον Αλεξέι Κοσέλεφ και εκείνη κατέληξε στα πόδια του Ουάρντα. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ απέφυγε εντυπωσιακά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο με μία κλειστή προσποίηση και εν συνεχεία πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Όλο το παιχνίδι της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία πέρναγε από τα… πόδια του και στο 25′, από δική του πάσα, ο Πασχάλης Στάικος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας. Ο Κοσέλεφ βρήκε την μπάλα και την έστειλε κόρνερ με τη βοήθεια του δοκαριού, όπως φάνηκε στο ριπλέι, και ο Μολδαβός διατήρησε τον δείκτη του σκορ.

Η Λαμία δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και στο 85ο λεπτό δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Από την ωραία κούρσα και το γύρισμα του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ο Ουάρντα σούταρε με τη μία. Η μπάλα βρήκε πάνω στον Άλεξιτς και κατέληξε στα δίχτυα, πιστώνοντας και μία ασίστ στον Αιγύπτιο.

Έτσι, η Λαμία παραμένει στην 8η θέση της Super League με 21 βαθμούς, ενώ την ακολουθεί ο Πανσερραϊκός με 18!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό