18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Χωρίς Χουάνκαρ και Βέρμπιτς κόντρα στον ΟΦΗ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
01.03.2024 | 14:59

Ο Χουάνκαρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε ματς του Europa League κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα | 14 Δεκεμβρίου 2023
EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και τον Χουάνκαρ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Χουάνκαρ και Βέρμπιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα και έτσι εκτός απροόπτου δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι και υπολογίζεται να επιστρέψουν στα playoffs.

Μαζί τους φυσικά και ο Γουίλιαν Αράο λόγω καρτών. Αντίθετα ο Φίλιπ Τζούριτσιτς συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και είναι διαθέσιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

“Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Μία ομάδα παικτών έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και μία έκανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησε ο Γεντβάι, ατομικό έκαναν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ- Μπράουν” αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό