22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χωρίς τον Ντε Κολό κόντρα στον Ολυμπιακό η Βιλερμπάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έχει μία νέα εκτός έδρας αποστολή, μετά το ταξίδι του στην Μπολόνια και την ήττα από τη Βίρτους. Παρά το εξαιρετικό ματς, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη διαφορά τους και γνώρισαν την ήττα για δύο πόντους.

Το βράδυ της Παρασκευής (22/12) το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν. Η ομάδα του Ποτσέκο, έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά, ωστόσο για τον Ολυμπιακό αυτό είναι ένα must win παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν απουσίες και ο Πετρούσεφ είναι αυτός που θα βρεθεί στην αποστολή αντί του Λουκ Σίκμα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη θα έχουν μία πολύ σημαντική απουσία, καθώς δεν θα είναι διαθέσιμος ο Νάντο Ντε Κολό.

Ο Γάλλος τραυματίστηκε στη γάμπα και θα μείνει εκτός για ένα διάστημα 15 ημερών. Ο ίδιος, αποτελεί ακόμα και στα 36 του έναν εκ των ηγετών της Βιλερμπάν με 12.2 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ σε 13 ματς στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε πως μετά από 15 αγωνιστικές στη Euroleague, ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 7-8 και βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ από την άλλη η Βιλερμπάν είναι τελευταία με ρεκόρ 2-13.

Προφανώς δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο για τους Πειραιώτες, αλλά είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να βρουν την επιστροφή στις νίκες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό