20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς Τίλμαν η ΑΕΚ, εκτός για ένα ακόμη ματς ο Κώστας Σλούκας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο παιχνίδι της Basket League πριν τη διακοπή για το Final-8 του κυπέλλου Ελλάδας, είναι το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό AKTOR. Μπορεί οι «πράσινοι» να έχουν τον ρόλο του φαβορί, αλλά σίγουρα το παιχνίδι στα Άνω Λιόσια δεν θα είναι «περίπατος», μιας και οι γηπεδούχοι είναι ικανοί να βάλουν εμπόδια στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

Ο Ηλίας Ζούρος, που βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ εδώ και λίγες μέρες, πρέπει να διαχειριστεί μία σημαντική απουσία, μιας και ο Τζάστιν Τίλμαν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και θα προφηλαχθεί για να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του κυπέλλου. Από την άλλη, τραυματίες είναι και οι Δημήτρης Φλιώνης και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον Λιθουανό να αναμένεται να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR από την πλευρά του, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Σλούκα, με τον Αταμάν να μην θέλει να τον ζορίσει, μιας και έχει καιρό να αγωνιστεί και ακολουθεί το Final-8. Από την άλλη, εκτός δράσης είναι και ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος έμεινε εκτός, ως 7ος ξένος.

ΑΕΚ Betsson (Ζούρος): Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, ΜακΡέι, Μόργκαν, Κουζέλογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Νάιτ, Ματαλιωτάκης

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Μωραΐτης, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό