24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χωρίς οπαδούς στο «Καραϊσκάκης» η Φενέρ – Η τιμωρία που την κυνηγά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κληρωτίδα της 14ης Μαρτίου έβγαλε ένα σπουδαίο ζευγάρι στο πλαίσιο των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε με φόντο την πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες έφεραν εις πέρας την αποστολή – βουνό που είχαν στη Σερβία και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με το ασύλληπτο 6-1 και παίρνοντας μια θέση στους «8» του θεσμού. Με τον κόσμο στο πλάι τους, θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 11 Απριλίου όπου το φαληρικό γήπεδο θα γεμίσει ασφυκτικά και εξ ολοκλήρου από Έλληνες φιλάθλους.

Και αυτό γιατί η Φενέρμπαχτσε δεν μπόρεσε να πάρει εισιτήρια ως φιλοξενούμενη για τον δικό της κόσμο στον Πειραιά, ένεκα της τιμωρίας που την «κυνηγά». Πιο συγκεκριμένα, πριν την διαδικασία της κλήρωσης, η UEFA ανακοίνωσε πως η τουρκική ομάδα έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μετακίνησης κλάδων για τα επόμενα τρία ευρωπαϊκά της παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται στο Φάληρο.

Αιτία αποτέλεσαν τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Τούρκοι οπαδοί στο γήπεδο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, μεταξύ άλλων με υλικές ζημιές και ρίψη καπνογόνων. Αποτέλεσμα, η τουρκική ομάδα να οφείλει πλέον 80.000 ευρώ στους Βέλγους για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδό τους και έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει μόνο δικούς του φιλάθλους στο πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό